Koraaljuffer, 12 halfvrijstaande villa's

Tynaarlo
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op het schiereiland Koraaljuffer in Rietwijk Noord van Ter Borch ontwikkelen wij 12 exclusieve, halfvrijstaande villa's voor diverse doelgroepen. De woningen onderscheiden zich door hun fraaie architectuur en woonprogramma. Zo komen er villa's met een gelijkvloers woonprogramma maar ook villa's met zeer veel ruimte, hoge plafonds en vide's.

Een unieke mogelijkheid om royaal, gelijkvloers en persoonlijk te wonen, in de buurt van Stad en natuur en klaar voor de toekomst. Dus energiezuinig, robuust en met een hoge woonkwaliteit. Welkom thuis!
Op dit moment zijn we volop bezig met het verder ontwikkelen van het plan. De verwachting is dat we tegen het einde van het eerste kwartaal van 2019 kunnen starten met de verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koraaljuffer, 12 halfvrijstaande villa's
Start verkoop
2019 (1e kwartaal)
Start verhuur
2019 (1e kwartaal)
Koopwoningen
12
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tynaarlo.

Aanmelden