Smaragdlibel

Tynaarlo - Eelderwolde
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen tussen Stad en Onlanden
in Smaragdlibel Eelderwolde
Verleg je graag jouw grenzen? Ben je op zoek naar een riante woning, in een prachtig groene omgeving? Dan ben je hier niet voor niets. Want op het snijpunt van Stad en Onlanden, omringd door water, weiland en bomen, hebben wij een heerlijke nieuwe woonplek voor jou. Net buiten Groningen, sta je al met één voet in de natuur, klaar om te beginnen aan een nieuw hoofdstuk!

Het verhaal begint in Ter Borch, de gewilde wijk die Stad en Onlanden aan elkaar linkt. In de Rietwijk worden in het plan Smaragdlibel 15 moderne villa’s gerealiseerd: 12 geschakelde villa’s en 3 vrijstaande villa’s. Ben je geïnteresseerd? Meld je nu aan en geef binnenkort jouw woonwensen aan ons door. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Ga naar de projectwebsite www.smaragdlibel.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Smaragdlibel
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tynaarlo.

Aanmelden