Vossenburcht Eelde, Groote Veen

Tynaarlo - Eelde-Paterswolde
Toekomstig aanbod

vanaf € 350.000,-

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

In het structuurplan van de gemeente is vastgelegd waar de komende jaren nieuwe huizen gebouwd worden. Groote Veen is een van de uitbreidingswijken. U vindt Groote Veen in Eelde, in de vierhoek tussen de Burgemeester Legroweg, de Esweg, de Wolfhorn en de Zevenhuizerweg.

Het dorp Eelde heeft behoefte aan een nieuwe uitbreidingswijk bedoeld voor de lokale, maar ook nieuwe bevolking. In het structuurplan van Tynaarlo van 2006 is de meest geschikte locatie hiervoor aangegeven: een uitbreiding in de zuidoosthoek van de kern, met als werknaam Groote Veen. Momenteel wordt door de gemeente gewerkt aan de nieuwbouwplannen waarbij gedacht moet worden aan grotendeels grondgebonden woningen in diverse types. Ook moet in het gebied een multifunctionele accommodatie worden gerealiseerd. Het wordt een wijk waarbij de landschappelijke inpassing belangrijk zal zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vossenburcht Eelde, Groote Veen
Koopwoningen
14 (waarvan 14 beschikbaar)
Prijs vanaf
€ 350.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tynaarlo.

Aanmelden